Tot welke technologie nieuwe seksgadgets bereikte 2015

Het wordt heet op de naam: Big Boss is geen grap! Fun Factory is gepubliceerd door de G5 Generation Vibrator. Groot maar sensueel. Voor echt gepassioneerde meisjes! En we hebben ook de perfecte look gevonden – weinig vulgariteit, felle kleuren en begrijpelijk https://libido-verhogen.com/wat-is-libido-en-hoe-werkt-het/ management.

Niet -belangrijke Paul G5

Cool Factory Vibrator

Vanwege het opwindende, golfvader-fader-oppervlak, stelt Paul G5 je in staat om de echte momenten van geweldige start en excuses te leren vanaf de eerste minuut van het gebruik. Het stimuleren van het oppervlak in verschillende talent dringt door in de diepste niveaus van erotiek, maak een speciaal sexy speelgoed.

Cool Factory Vibrator

Dankzij de compacte vorm is het bijzonder gemakkelijk te gebruiken voor externe stimulatie, puntmassage. Een kleine gebogen punt voor het gemak van administratie. De vibratorjam wordt in de hand geplaatst en is dus gemakkelijk in één vinger te rangschikken. Ik ben een ideale vibrator voor koppels die erogene zones stimuleren tijdens het voorspel.

Miss Bi

Cool Factory Vibrator

Nieuwe generatie van een vibrator met twee motoren! Ik zou me het kunnen voorstellen? De vibrator combineert de fenomenale stimulatie van de clitoris met opwindende trillingen direct op punt G. Twee afzonderlijk verstelbare kamagra 100 mg speelgoedmotor garandeert dat u naar het climax en een verbazingwekkende orgasme brengt! Na de intensieve fase van de Miss BI -ontwikkelingsfase en talloze speelgoedtests. De gebogen punt, wanneer het speelgoed volledig in je lichaam is geplaatst, masseer het G -punt en de flexibele en brede extensie trilt naar de clitoris en seksuele lippen. Dikke Dolna -speelgoed voegt indrukken toe en biedt een aangenaam gevoel van volheid.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola!
¿En qué podemos ayudarte?